Modrić poručuje: Ne podcjenjujte Hrvatsku!

Foto: Screenshot; Realmadrid.com

LUKA MODRIĆ prokomentirao je ždrijeb za Svjetsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Brazilu. Hrvatska će igrati u skupini A protiv domaćina i prvog favorita natjecanja, te protiv Meksika i Kameruna.

Prvenstvo Modrić i društvo otvaraju 12. lipnja u Sao Paulu protiv Brazila.

"Utakmica protiv Brazila će biti posebna jer će biti prva na Svjetskom prvenstvu i to nam puno znači. Brazil je jedan od favorita prvenstva, ali i mi želimo pokazati svoju kvalitetu. Znamo da će oni biti pod većim pritiskom. Radujem se što ću igrati protiv Marcela i nadam se da ću mu otežati posao", rekao je Modrić na konferenciji za novinare u Madridu, a njegov suigrač iz Reala Marcelo je dodao:

"Neće nam biti lako iako nismo u skupini smrti. Moramo početi prvenstvo dobrim rezultatom protiv Hrvatske. Bit će mi zadovoljstvo igrati protiv `Lukite`. Tko su favoriti SP-a? Španjolska ima najbolju momčad na svijetu, iznimno je poštujem."

Modrić je prokomentirao i ostale suparnike iz skupine.

"Protiv Kameruna nismo nikada igrali, ali imamo dovoljno vremena da se pripremimo. Meksiko je također dobra momčad. U teškoj smo skupini, ali želimo proći. Nemojte podcjenjivati Hrvatsku. Igrat ćemo najbolje što možemo i uživati."

Pročitajte više