Modrić propustio još jedan trening

Foto: Hina

LUKA MODRIĆ i Mateo Kovačić propustili su drugi trening hrvatske reprezentacije uoči utakmice s Norveškom.
 
Modrić, koji je imao povišenu temperaturu i koji je umoran nakon El Clasica, i dalje je na poštedi, dok je Kovačić, nakon što je jučer odradio samo zagrijavanje, radio u teretani.
 
Svi ostali Kovačevi izabranici odradili su trening na kojem su uigravali akcije za Norvešku, a uoči treninga novinarima su se obratili Domagoj Vida i Milan Badelj. 
 
 
 
Vida, iako je na prvom treningu reprezentacije trenirao odvojeno od suigrača, bit će spreman za okršaj s Norveškom u subotu.
 
"Peta je sada odlično. Preskočio sam posljednje dvije utakmice, nismo željeli riskirati s tom ozljedom. Bit ću spreman za Norvešku", poručio je Vida, koji bi sa Vedranom Ćorlukom u subotu trebao držati obranu Kovačeve momčadi.
 
"Cilj se zna - tri boda"
 
"Idemo na pobjedu. Dugo sam čekao priliku, sada je konačno i dobio, pa vjerujem da ću i ovoga puta biti u početnoj postavi. Neće nam biti lako, ali cilj se zna - tri boda", rekao je branič kijevskog Dinama, koji je prije tri godine igrao u remiju s Norveškom (1:1).
 
"Bila je to prijateljska utakmica, igralo se u Oslu, na njihovom terenu... Sada su kvalifikacije, mi smo domaćini i ne bi trebalo biti problema. Oni će se braniti, ali mi smo toliko kvalitetni da, ako budemo pravi, ne bi smjelo biti problema."
 
"Pitat ćemo Modrića kako zaustaviti Odegaarda"
 
Što Vida zna o Martinu Odegaardu, norveškom čudu od djeteta?
 
"Ne znam previše, ali pitat ćemo Modrića kako ga zaustaviti. Sigurno je da je riječ o vrhunskom talentu, ali napravit ćemo sve da ga zaustavimo ako zaigra."
 
 
 
Badelj: Predstava protiv Italije najbolja je pozivnica navijačima
 
Milan Badelj, bivši Vidin suigrač iz zagrebačkog Dinama, čeka svoju priliku...
 
"Moje je da odigram što bolje kada dobijem priliku. Meni je čast što sam tu, svjestan sam kakva je konkurencija u našoj veznoj liniji, ali na dispoziciji sam i uvijek spreman zaigrati", rekao je Badelj, koji uživa u Fiorentini.
 
"Očigledno je da mi talijanski način nogometa više leži. Puno se bolje osjećam nego kada sam tek došao i nadam se da će tako biti što dulje."
 
Na prvom treningu reprezentativce je došlo pogledati tisuću i pol navijača.
 
"Hvala im i nadam se da će doći i na utakmicu protiv Norveške. Mi bez podrške navijača ne bismo mogli doći na veliko natjecanje, a kada ga izborimo onda uvijek vlada posebna atmosfera. Mislim da je naša predstava protiv Italije najbolja pozivnica za utakmicu s Norveškom."
 
Utakmica protiv Norveške, koja nakon četiri kola ima bod manje od Hrvatske, počinje u subotu u 18 sati.
 

Pročitajte više