"Modrićevo čudo": Bit će spreman za uzvrat polufinala Lige prvaka?

Screenshot (Youtube)

"MODRIĆEVO ČUDO", naslov je Marcinog teksta o oporavku Luke Modrića, koji bi, prema tvrdnjama madridskog lista, mogao zaigrati u uzvratu polufinala Lige prvaka.
 
"Modrić je na putu čudesnog oporavka, na putu da se vrati za drugu utakmicu protiv Juventusa 13. svibnja. Prva dijagnoza bila je pet tjedana pauze, ali Luka se već sad osjeća bolje i uskoro bi mogao početi trčati", piše Marca i dodaje da Real uzvratnu utakmicu s Juventusom igra 25 dana nakon što se Modrić ozlijedio u susretu s Malagom.
 

 
Madridski list najveći razlog za optimizam vidi u činjenici da je Modriću istegnut samo medijalni kolateralni ligament te da koljeno dobro reagira na tretmane liječnika Mikela Sancheza koji je s hrvatskim veznjakom radio i nakon prve ozljede.
 
Ranije je trener Reala Carlo Ancelotti izjavio kako ne vjeruje da će se Modrić uspjeti oporaviti od ozljede koljena za okršaje s Juventusom, ali da će se sigurno vratiti na travnjak prije kraja sezone, odnosno za potencijalno finale Lige prvaka i derbi hrvatske reprezentacije protiv Italije.
 

Pročitajte više