Modriću osmica za kontrolu, El Comandante - savršen

Foto: Getty images / Guliver image 

GARETH BALE sinoć je odigrao svoju najbolju utakmicu za Real. Zabio je Valladolidu hat trick i vratio Real na tri boda zaostatka za Atleticom. Bale je prvi pogodak zabio glavom, a preostala dva u suradnji s Marcelom.

U Realovom četvrtom pogotku sudjelovao je asistencijom Benzemi. Nakon devet utakmica Bale na kontu ima sedam golova i jednako toliko asistencija. Španjolski mediji nazvali su ga "El Comandante", jer je tako sinoć izgledao na travnjaku. Ključni Realov čovjek.

Ronalda, podsjetimo, zbog ozljede nije bilo. 

Goal.com Baleu je dao najveću ocjenu, pet, dok je Luku Modrića ocijenio ocjenom tri. Modrić je odradio vrlo dobrih 90 minuta sinoć na Bernabeuu. "On je donio Realu kontrolu na sredini terena", piše Goal.com. 

Marca je Modrića ocijenila osmicom, kao i junaka večeri Balea, dok su bolje ocjene španjolskih reportera dobili samo Isco i Xabi Alonso. Modrić je osvojio sedam, a potrošio osam lopti na sredini terena.

Čitatelji Marce za igrača utakmice uvjerljivo su izabrali Balea, Isco je dogurao do 20 posto glasova, dok je treći Alonso. 

Pročitajte više