Modriću pola sata u Özilovoj pobjedi protiv Valladolida

Foto: AFP

MESUT ÖZIL bio je najbolji pojedinac u pobjedi Reala 3:2 kod Valladolida. Nijemac je zabio dva gola, a posebno impresivan je drugi iz slobodnjaka koji je i donio pobjedu kraljevskom klubu.

Real je već nakon sedam minuta gubio u Valladolidu. Goncalves Manucho pogodio je neometan gol Ikera Casillasa nakon ubačaja iz kuta. Pet minuta kasnije izjednačio je Karim Benzema nakon sjajnog proigravanja Jose Callejona.

U 22. minuti je ponovno korner bio koban za kraljevski klub i ponovno je strijelac bio Manucho. U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena izjednačio je Ozil nakon sjajnog prodora i duplog pasa s Benzemom.

U drugom poluvremenu Real je bio vladar terena, a pobjedu Kraljevima donio je Ozil fenomenalnim pogotkom iz slobodnog udarca u 72. minuti.


 

Modrić bolje ocijenjen od Alonsa i Khedire, Ronaldo najlošiji

Luka Modrić ušao je u igru u 62. minuti umjesto Alvara Arbeloe. Defenzivno je odigrao dobru utakmicu, ali u napadačkom dijelu nije briljirao kao u posljednjem susretu protiv Ajaxa. Prema Goal.com portalu Modrić je dobio najbolju ocjenu nakon strijelaca Ozila i Benzeme. Bolje je ocijenjen i od kolega iz veznog reda, Khedire i Alonsa koji su na terenu proveli svih 90 minuta.

Cristiano Ronaldo odigrao je jednu od najlošijih utakmica u 2012. godini i prema mnogim medijima najlošiji je igrač susreta u Valladolidu.

Pobjedom je Real smanjio zaostatak za Barcelonom na osam bodova, ali Katalonci imaju utakmicu manje.

Granada ponižena u Malagi

Malaga je pred svojim navijačima s 4:0 svladala Granadu. Po dva gola Malaga je zabila u svakom poluvremenu. U prvom dijelu strijelci su bili Joaquin i Saviola, a u drugom Camacho i Santa Cruz.. 


 

Real Sociedad i Getafe su odigrali bez pobjednika 1:1. Getafe je poveo u 86. minuti golom Latife, a izjednačio je Carlos Martinez u sudačkoj nadoknadi.

Pročitajte više