Mourinho: Nisam nesretan u Madridu

Foto: Guliver Image/Getty Images

MANUEL ALVAREZ, predsjednik kluba u kojem igra sin Josea Mourinha, otkrio je medijima da Portugalac sljedeće sezone neće biti u Madridu. Mourinho je, pak, za Alvareza rekao da "voli medijsku pažnju", ali nije demantirao to što je predsjednik Canillasa izjavio.

"Canillas je drugi dom za mene, ali ima jedan problem - predsjednika koji voli medijsku pažnju. Pitao me hoću li i sljedeće godine biti ovdje, a ja sam mu odgovorio: "mislim da neću"."

Mourinho je otkrio i kako je zadovoljan suradnjom s čelnim ljudima Reala.

"Moj odnos s predsjednikom Florentinom Perezom, s direktorom Joseom Angelom Sanchezom i svima ostalima u klubu je vrlo dobar. To znači da možemo sjesti i mirno proanalizirati stvari, te odlučiti što je najbolje za Real, za mene, za predsjednika", rekao je Mourinho i dodao kako nije nesretan u Madridu.

"Nisam nesretan u Madridu. Neke mi se stvari sviđaju više, neke manje, ali to se događa svugdje. Ne postoji savršeni klub, niti savršeni trener. Sada je ključno da pokušamo završiti sezonu na dobar način. Dvije nas utakmice dijele do Wembleyja i finala Lige prvaka."

Mourinha i Real sljedećeg tjedna čeka prva utakmica polufinala Lige prvaka protiv Borussije Dortmund.

Pročitajte više