Mourinho nakon susreta sa Šukerom: "Navijam za Srbiju!"

Foto: Radio Imotski

ŽIVO je u beogradskom hotelu Hyatt nekoliko sati prije utakmice Srbije i Hrvatske na Marakani (20:45). Dok Igor Štimac radi na opuštanju igrača pred važnu utakmicu, predsjednik HNS-a Davor Šuker, zajedno s nekadašnjim suigračem iz Real Madrida, dočekao je Josea Mourinha.

Portugalski stručnjak s tribina Marakane pratit će susret Srbije i Hrvatske, nakon što je u ovim kvalifikacijama već posjetio Maksimir kada je u Zagrebu gostovala Makedonija.

Mourinha, koji je ljetos Madrid zamijenio Londonom,u predvorju hotela su pozdravili Šuker i Mijatović te s njime proveli nekoliko minuta u opuštenom razgovoru.

Mourinho je u razgovoru za B92 objasnio razloge dolaska i odbacio nagađanja da je došao gledati bilo kojeg igrača nakon završetka prijelaznog roka. > Zbog njega će Mourinho večeras sjediti na Marakani?

""Glavni razlog mog dolaska je što volim velike utakmice, volim nogomet i volim gledati svoje igrače. Došao sam gledati Ivanovića", rekao je Portugalac uz dodatak da će ići i na sljedeću utakmicu Belgije navijati za Edena Hazarda.

"Nisam povezan ni s jednom ekipom. Prošle sezone sam u Zagrebu bio uz Hrvate, jer je tada igrao moj igrač Luka Modrić, a danas je to Ivanović, a ja sam uvijek uz svoje igrače", dodao je Mourinho. 

Pročitajte više