Mourinho o povratku u Real: Vratio bih se bez previše razmišljanja

Foto: Hina

JOSE MOURINHO demantirao je natpise u engleskim medijima prema kojima Chelsea radi na transferu Cristiana Ronalda. Special One nije ostao u kontaktu sa svojim bivšim igračem.

"Nismo u kontaktu. On je igrač Reala, a ja sam menadžer Chelseaja. I to je to", rekao je Mou.

"Nema tu nikakvog odnosa, ali zato imam dobrih i loših sjećanja", nadodao je.

"Sjećam se klinca koji je bio stroj za golove i koji mi je pomogao da postanem prvak, da osvojim Kup Kralja i španjolski Superkup, a isto tako osjećam da sam i ja njemu pomogao. Bitno je samo da smo si pomagali međusobno da ispišemo povijest, da osvojimo 100 bodova pored Barcelone koja je tada bila najbolja ekipa u povijesti. Ronaldu želim puno sreće! Više čak u reprezentaciji, nego u klubu", rekao je trener Chelseaja.

Mou želi ispraviti veliku mrlju u karijeri

Na pitanje da mu netko ponovno ponudi stari posao u Realu, Mou je ekspresno odgovorio:

"Pristao bih! Bilo je to lijepo iskustvo koje bih ponovio bez previše razmišljanja", rekao je Mou, koji je zaboravio kako je pričao u svojim posljednjim danima u kraljevskom klubu. Naime, navijači su se okrenuli protiv njega, zbog svađe s Ikerom Casillasom narušio je atmosferu u svlačionici i nije uspio donijeti Realu "decimu".

"Idem tamo gdje će me htjeti, odnosno tamo gdje želim biti", poručio je tada Mourinho, koji se ubrzo vratio u "svoj" London.

Pročitajte više