Mourinho uzima De Rossija, a Romi šalje novac za Modrića?

Foto: Guliver Image/Getty Images

PRIBLIŽAVANJEM ljetnog prijelaznog roka Luka Modrić opet se našao u brojnim kalkulacijama, a njegovo ime povezuje se s klubovima od Italije do Engleske.

Španjolski AS i talijanski portali pišu kako se u borbu za Lukin potpis uključila i Roma. Iako se hrvatski reprezentativac oprostio od Josea Mourinha, najčešće se spominje njegov odlazak u Chelsea za portugalskim stručnjakom.

No, za njega se zanimaju Roma i bivši Mourinhov klub, Inter.

Roma je završila jako lošu sezonu bez trofeja i mjesta u Europi sljedeće jeseni, te će stoga biti nepoželjna "udavača". Na Olimpicu još traže novog trenera, a prema pisanju talijanskih medija, u klubu vlada kaotično stanje i realizaciju transfera teško je očekivati. No, Rimljani su pojačani američkim dolarima, a Real je navodno spreman prodati Modrića za pravu cijenu.

U prilog tome ide i vijest da su Real Madrid i Chelsea u lovu na Daniele De Rossija za kojeg Roma traži najmanje 20 milijuna eura. Na Mourinhovom popisu De Rossi je prvo ime za novu sezonu, piše Goal.com, a 29-godišnjak s jednim od najvećih ugovora u Seriji A (oko 6 milijuna eura) postaje uteg za klub koji kreće u remont.

S tim bi novcem mogli platiti Modrića i pokriti rupu nastalu odlaskom Talijana. No, pitanje je bi li Modrić napustio "kraljevski" zbog "vječnog" kluba.

Pročitajte više