NOGOMETAŠI, VRIJEME JE DA ODABERETE Uz navijače ili uz Mamića?

Foto: Hina

BOJKOT! Navijači, čak i oni koji su sve do posljednjeg poteza Gazde, naivno vjerovali da je to i dalje njihova reprezentacija, napokon su pokazali palac dolje bezobrazluku i bahatosti Zdravka Mamića i njegovih poltrona.
 
Popuštanja i povlačenja više nema: Mamić, Šuker i Čačić moraju otići!
 
 
Stranici "Bojkot! Naša svetinja nije vaša prćija" u manje od 24 sata pridružilo se više od 20 tisuća ljudi. Hoće li HNS  moći ignorirati 100 tisuća ljudi? Milijun? A hoće li moći ignorirati ustanak reprezentativaca?
 
Vrijeme je i da reprezentativci konačno progovore. Srna i društvo, dosta ste šutjeli! U najboljim igračkim godinama, dok igrate u Realu, Barceloni, Juventusu, Interu i ostalim europskim velikanima, i dok vas tamo treniraju najveći treneri svijeta, reprezentativne karijere uništavaju vam treneri-početnici, treneri-neznalice i treneri-podobnici. Dosta je bilo da se oni na vama uče i cijeloj generaciji godinama uništavaju priliku za velike rezultate koje ste sposobni ostvariti!
 
Isti oni navijači kojima ste idoli i koji su vas bodrili od Gradskog vrta do Manausa, sada spremaju dresove u ormare i traže od vas da progovorite!
 
Društvene mreže zatrpane su porukama navijača hrvatske reprezentacije koji očekuju od najiskusnijih igrača da se suprostave privatiziranju reprezentacije. Očekuju da se suprotstavite ruganju "onih gore", koji se svojim djelima rugaju i s vama - članovima najtalentiranije momčadi Hrvatske.
 
Kapetane i ostali, podignite svoj glas i podržite navijače u ovoj borbi - borbi za HRVATSKI NOGOMET i HRVATSKU REPREZENTACIJU!
 
Navijači, potrudite se da vaše poruke stignu do reprezentativaca:
 
Danijel Subašić - Twitter
 
Lovre Kalinić - Instagram
 
Darijo Srna - Instagram 
 
Vedran Ćorluka - Instagram
 
Danijel Pranjić - Facebook, Instagram
 
Tin Jedvaj - Instagram
 
Dejan Lovren - Facebook, Twitter
 
Luka Modrić - FacebookInstagram
 
Ivan Rakitić - Facebook, Instagram, Twitter
 
Ivan Perišić - InstagramTwitter
 
Mateo Kovačić - Instagram
 
Alen Halilović - FacebookInstagram
 
Marcelo Brozović - Facebook, Instagram
 
Mijo Caktaš - Facebook
 
Ivica Olić - Instagram
 
Mario Pašalić - FacebookInstagram
 
Marko Pjaca - Facebook
 
Mario Mandžukić - InstagramTwitter
 
Ante Rebić - Instagram
 
Nikola Kalinić - Instagram
 
Andrej Kramarić - Instagram, Twitter
 
Duje Čop - Instagram
 

Pročitajte više