Nastavlja trpati: Mandžo zabio prvi gol za Bayern u Bundesligi!

MARIO MANDŽUKIĆ nastavlja sa sjajnom formom u Bayernu. Mandžo je u prvom kolu Bundeslige zabio svoj prvi gol u prvenstvu za Bavarce. Dogodilo se to u 59. minuti kod gostovanja kod Greuther Furtha. Shaqiri je tukao iskosa, vratar Grun obranio, ali se lopta odbila do Mandže koji ju je glavom pospremio u mrežu za 2:0. Bayern je na kraju slavio 3:0, a golove su još zabili Muller i Robben.

To je Mandžukiću već četvrti pogodak za Bayern. Dosad je zabijao u kupu i superkupu, a upisao se u strijelce u sve tri utakmica u kojima je nastupio.

Sjajan start u novu sezonu imala je Fortuna Dusseldorf koja je slavila 2:0 na gostovanju kod Augsburga golovima Danija Schahina, dok je jedinu domaću pobjedu u dosad odigranim utakmicama 1. kola ostvarila Borussia Monchengladbach koja je s 2:1 slavila protiv Hoffenheima, a gol odluke iz sjajnog slobodnog udarca zabio je u 79. minuti Juan Arango.

U redovima poraženog sastava svih 90 minuta odigrao je Boris Vukčević.

U preostalim susretima Nurnberg je golom Hanne Balitscha slavio na gostovanju kod HSV-a 1:0, dok su Freiburg i Mainz remizirali 1:1.

Kasnije tijekom dana na rasporedu su susreti Eintrachta i Bayera, te Stuttgarta i Wolfsburga.

 

Bundesliga, 1. kolo:

Augsburg - Fortuna Düsseldorf 0:2 (Schahin 69, 79)

Freiburg - Mainz 1:1 (Kruse 49 / Ivanschitz 65-11m)

Greuther Fürth - Bayern 0:3 (Müller 43, Mandžukić 59, Robben 79)

HSV - Nürnberg 0:1 (Balitsch 68)

Borussia Mönchengladbach - Hoffenheim 2:1 (Hanke 33, Arango 79 / Firmino 67)

kasnije:

Eintracht - Bayer

Stuttgart - Wolfsburg

Pročitajte više