Navijači Leicestera veličaju "čarobnjaka" Kramarića i rugaju se Abramoviču

Foto: Guliver Image/Getty Images

ANDREJ KRAMARIĆ tijekom vikenda je debitirao za Leicester u domaćem porazu od Stokea, a bez obzira što još nije dobio niti pravu priliku za dokazivanjem, o njemu su navijači Lisica već pripremili pjesmu.
 
S obzirom na bodovno stanje i posljednju poziciju u Premiershipu, navijači u bivšem napadaču Rijeke vide slamku spasa za ovu sezonu. Pogotovo ih je oduševila činjenica da je Kramarić navodno odbio Chelsea i odlučio se baš za njihov klub.
 
"Kramaric-ric-ric, he’s a wizard on the pitch, Kramaric-ric-ric, he turned down Abramovic, to the left to the right he’ll be scoring goals all night, oh Jose Mourinho, Leicester City’s new hero", riječi su pjesme koja bi se mogla pjevati na King Power stadionu, a koju je jedan navijač otpjevao u automobilu i tu snimku postavio na Youtube.
 

 
U prijevodu bi to išlo ovako: "Kramarić je čarobnjak na terenu, odbio je Abramoviča, na lijevu i na desnu zabijat će golove cijelu noć, o Jose Mourinho, on je novi junak Leicestera."
 
Već na debiju navijači su imali spremnu pjesmu
 
Inače, već za Kraminog prvog nastupa na domaćem terenu s tribina se mogla čuti pjesma posvećena njemu. Na melodiju "Karma Chameleon" navijači Leicestera su pjevali: "Krama, Krama, Krama, Krama, Andrej Kramaric, he scores goals, he scores go-oh-oh-oals, Chelsea tried to sign him but he wouldn't be their bitch, he scores goals, he scores go-oh-oh-oals."
 
U prijevodu: "Krama, Krama, Krama, Krama, Andrej Kramarić, zabija golove, zabija go-o-love, Chelsea ga je želio dovesti, ali on nije htio biti njihova kuja, on zabija golove, zabija go-o-love."

Pročitajte više