Navijači Liverpoola: Nije nam dosta Suareza, ali ovo mu je zadnja šansa

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAVIJAČI Liverpoola komentirali su posljednji ispad Luisa Suareza i kaznu od 10 utakmica suspenzije koliko je dobio napadač njihovog voljenog kluba.

Suarez je u remiju 2:2 s Chelseajem ugrizao Branislava Ivanovića prije nego je zabio za bod "redsa". Savez ga e suspendirao na deset utakmica, a navijači mu poručuju: "Probudi se! Ovo ti je zadnja šansa".

Navijači su podijeljeni. Predstavnik kluba navijača Liverpoola Richard Pedder rekao je BBC-u: "Mislim da zaslužuje koliko je dobio, ali reakcije su podijeljene. Neki misle da je trebao dobiti više, neki manje, a neki su još šokirani njegovim ponašanjem na travnjaku. Klub je poručio da ga neće prodati, na njima je da mu kažu da mu je ovo zadnja šansa. Nije nam dosta Suareza, ali zabrinuti smo. Nitko nije veći od kluba".

Suarez i Liverpool prihvatili su kaznu, ali izrazili šok njenom visinom. Trener Brendan Rodgers rekao je: "Jako sam razočaran, ne toliko zbog kazne, jer svi su vidjeli kako je Luis bio otvoren i iskren oko cijele situacije. Ovo je kazna protiv osobe, ne protiv zločina".

Pročitajte više