Navijači Liverpoola ogorčeni na Gerrarda: "Steven, vrijeme je za oproštaj"

Foto: Guliver Image/Getty Images, Twitter

NOVA godina nije najbolje počela za Liverpool i za njegovog kapetana i legendu kluba Stevena Gerrarda. Liverpool je protiv Leicestera ispustio dva gola prednosti i na kraju uzeo samo bod.
 
Steven Gerrard je zabio iz penala u 17. i 40. minuti za 2:0 na poluvremenu, no u nastavku je Nugent smanjio u 58., a Schlupp dvije minute kasnije izjednačio za veliki bod kluba koji silno želi Andreja Kramarića.
 
Premda je zabio dva gola, istina, oba s bijele točke, Steven Gerrard je odigrao razočaravajuću utakmicu i baš su njega navijači najviše uzeli na zub nakon današnje utakmice.
 
Twitter ''vrišti'' od poruka uperenih protiv jednog od najvećih igrača kultnog kluba s Anfielda, a prenijet ćemo samo neke od njih:
 
''Rodgers se pod hitno treba probuditi i vidjeti ono što je tako očito. Gerrard usporava cijelu momčad.''
 
''Problem Liverpoola je Steven Gerrard. On je duh u sredini terena. Dva tri odigrana pasa, koji penal i to je sve.''
 
''Gerrard je i danas bio potpuni prolaznik na terenu.''
 
''Za boga miloga, izvadite Gerrarda iz igre ili ćemo izgubiti i ovo.''
 
''Steven Gerrard izgleda apsolutno očajno. Ne može se pomaknuti niti može išta napraviti s loptom.''
 
''Suradnja Lucasa i Gerrarda ne valja ništa, niti je ikad valjala.''
 
Očito, zub vremena je uzeo svoje, a moćna liga poput Premiershipa nema milosti, čak ni za legende poput Gerrarda. Premda je cijeli svoj život bio vjeran crvenoj boji, sve izglednije je da će Gerrard napustiti Anfield, a kao potencijalni novi klub najviše izgleda ima LA Galaxy, koji je navodno već poslao i ponudu za kapetana Liverpoola.
 

Pročitajte više