Navijači Reala: Može otići i Ronaldo, ali Modrić mora ostati

Foto: Hina

NAKON ispadanja Reala u polufinalu Lige prvaka madridski mediji traže krivce, ali i slažu momčad za sljedeću sezonu.
 
Luka Modrić mora ostati u Realu, poručilo je više od 157 tisuća navijača u anketi Marce. Modrić je dobio podršku 92 posto navijača, te je nogometaš kojeg najviše žele zadržati u momčadi.
 
 
 
Približili su mu se tek James Rodriguez i Toni Kroos, koji su u Real stigli prošlog ljeta. Njih dvojica dobili su po 91 posto glasova za ostanak na Santiago Bernabeu.
 
Iznenađenje je što čak 30 posto glasača u Marcinoj anketi želi da Madrid napusti Cristiano Ronaldo, aktualni dobitnik Zlatne lopte i najbolji strijelac momčadi. 
 
Navijači su se posebno okomili na Garetha Balea, čiji odlazak traži 50 posto navijača, a još više, čak 58 posto, želi odlazak legende kluba Ikera Casillasa. Carlo Ancelotti, trener koji je Realu donio deseti naslov europskog prvaka, ima podršku 59 posto navijača.
 
Podsjetimo, Real je prošle sezone osvojio četiri trofeja, a ovu će sezonu najvjerojatnije završiti bez ijednog budući da je ispao iz Lige prvaka i Kupa Kralja, a u Primeri dva kola prije kraja za vodećom Barcelonom zaostaje velika četiri boda.
 

Pročitajte više