Navijači podržavaju Wengera: "Pogodio je s pojačanjima, ove godine možemo do naslova"

Foto: Hina

U GODIŠNJOJ anketi na "Arsenal Supporters Trust" stranici navijači Topnika izrazili su svoje mišljenje oko dugogodišnjeg menadžera njihovog kluba, Arsena Wengera te mu je čak 84% izrazilo podršku.

To je veliki porast u njegovoj popularnosti s obzirom da je još 2013. imao podršku samo 17% navijača, a godinu poslije 51%. 88% navijača se složilo da je napravljen pozitivni pomak prošle sezone, a 76% navijača je zadovoljno klupskim igrama. Dvije trećine navijače slaže da su trofeji bitniji od načina igre.

Arsenal iako nije osvojio naslov prvaka od 2004. ima osvojena dva FA Cupa u dvije godine te je jako dobro igrao u ovim pripremama. Također, u nedavnom Community Shieldu porazili su Chelsea s 1:0 što je bila prva pobjeda Wengera protiv momčadi koju vodi Jose Mourinho. Navijači posebno ističu zadovoljstvo potrošenim novcem na pojačanja poput Mesuta Ozila i Alexisa Sancheza, a ovo ljeto je za sada doveden jedino Petr Cech.

Wenger ulazi u svoju dvadesetu godinu kao menadžer kluba te iako je nedostatak trofeja prisutan, navijači se nadaju da bi ovo mogla biti godina u kojoj će osvojiti dugo očekivani naslov. 

Arsenal otvara sezonu Premier lige u nedjelju protiv West Hama, momčadi koju je ovo ljeto preuzeo naš Slaven Bilić.

Pročitajte više