Neslavan povratak Kobea Bryanta; Boston s 41 razlike pregazio Knickse

Foto: Getty images

U NOĆI s nedjelje na ponedjeljak odigrano je pet utakmica NBA lige. Najzanimljivije bilo je Staples centru, gdje se nakon osam mjeseci stanke zbog ozljede Ahilove tetive vratio legendarni Kobe Bryant. Na žalost po domaće navijače, njegov povratak nije bio trijumfalan. Toronto je slavio s 106:94, a Bryant je upisao devet koševa, osam skokova i četiri asistencije. U redovima gostiju sjajan je bio Amir Johnson s 32 koša.

U drugoj utakmici Indiana je upisala tek treći poraz sezone i to na gostovanju u Oklahomi. Thunder je pobijedio sa 118:94, a sjajni su bili Durant i Westbrook, koji su zajedno ubacili 62 koša uz 17 skokova i 18 asistencija. U redovima Pacersa najraspoloženiji bio je Paul George koji je na koncu upisao 32 koša. Od ostalih utakmica izdvojimo slavlje Miamija protiv Detroita s 110:95, uz 24 koša, sedam skokova i devet asistencija LeBrona Jamesa.

Nadalje, Rocketsi su svladali Orlando s 98:88. Dwight Howard ubacio je bivšem klubu 20 koševa uz 22 skoka, dok je Harden upisao 27 koševa uz deset skokova. Na koncu, Boston je nanio Knicksima jedan od najtežih poraza u povijesti. Celticsi su slavili s 114:73, odnosno 41 razlike. Crawford je zabio 23 koša, a Sullinger 21. U redovima Knicksa najbolji je bio Anthony s 19 poena.

Pročitajte više