Novi Tudor osvanuo na Poljudu

Foto: HNK Hajduk

NOGOMETAŠI Hajduka odradili su u petak prvi trening bez Igora Tudora, koji je prije dva dana iznenada podnio ostavku zbog neslaganja s politikom koju vodi klupska uprava.

Momčad je odmah preuzeo Hari Vukas, dosadašnji Tudorov pomoćnik, a trebao je voditi momčad u subotnjem derbiju na Kantridi. Ipak, utakmica je zbog snijega odgođena do 18.  veljače, a pitanje je gdje će Vukas biti do tada.

Hajduk je u potrazi za novim trenerom, a predsjednik Marin Brbić nije odbacio mogućnost angažmana stranog imena. Edoardo Reja je zasad favorit, a spominju se i mnoga domaća, provjerena HNL imena.

Potpisao Fran Tudor

Hajduk je danas potpisao stipendijski ugovor sa 19-godišnjim desnim bočnim Franom Tudorom.


Mladi nogometaš je povremeni hrvatski reprezentativac U19 vrste, a u Hrvatsku se vratio nakon što je iz Zagreba otišao u Panathinaikos gdje se nije nametnuo.

Ranije se nudio i Osijeku, ali tamo mu nisu ponudili ugovor, na Poljudu je potpisao stipendijski i priključio se treninzima druge momčad koju vodi trener Marijo Osibov.

"Jako sam sretan što smo došao u Hajduk. Ovo mi je veliki poticaj da još više radim i da napredujem kao igrač", kazao je na potpisivanju stipendijskog ugovora Fran Tudor.

Pročitajte više