Novi hakerski napad: Fedor napustio M-1 Global


UMIROVLJENI borac Fedor Emelianenko od jučer više nije pod menadžmentom promocijske kuće M-1 Global, objavljeno je to na njihovoj službenoj stranici, no čini se da se ponovno radilo o hakerskom napadu.


Mnogi su optuživali M-1 Global da su zbog svojih prevelikih zahtjeva glavna prepreka za Fedorov dolazak u društvo najboljih, u UFC. Vadim Finkelstein, koji je bio zadužen za razvoj Fedorove karijere, inzistirao je da M-1 Global dobije suprodukciju UFC-ove priredbe na kojoj bi Fedor nastupio, a to bi naravno osim velikog fiksnog honorara za borca zahtijevalo i razne izdašne bonuse.

M-1 Global više nije zadužen za menadžment Fedorove karijere, objavljeno je to na njihovoj službenoj stranici: “Fedor Emelianenko, dugogodišnji predstavnik i ambasador Rusije, nedavno je prekinuo suradnju s MMA pionirom M-1 Global. Fedor je suradnju s M-1 Global započeo 1998. godine i ima suvlasništvo od 15 posto.”

Mnogi su se ponadali da sada više neće biti eventualnih prepreka da Fedor ipak odradi još barem jedan meč i napokon uđe u UFC-ov kavez, no čini se da je gore navedena objava bila ponovno djelo nepoznatih hakera koji su napali stranicu M-1 Globala.

Njihova stranica posljednjih je dana pod čestim napadima s obzirom da je ranije ovog tjedna objavljeno i da je Fedor potpisao za UFC, ali se ubrzo otkrilo da se radi o lažno plasiranoj vijesti od strane hakera, koja je ipak ubrzo uklonjena.

Pročitajte više