Novi poraz Prosinečkog i nova pobjeda Bilića

Foto: Guliver Images/Getty Images

KAYSERISPOR Roberta Prosinečkog izgubio je u 7. kolu turskog prvenstva u srazu protiv Gaziantepspora koji je slavio s minimalnih 1:0.

Turski mediji u najavi utakmice upozorili su kako bi Prosinečki mogao dobiti otkaz u slučaju da njegova momčad izgubi od Gaziantepspora. Predsjednik kluba Recep Mamur sada mora donijeti tešku odluku - hoće li dati otkaz treneru koji je prošle sezone preporodio njegov klub ili će Prosinečki dobiti posljednju priliku.

"Prolazimo kroz teško razdoblje"

Ipak, Prosinečki ne razmišlja o odlasku.

"Prolazimo kroz teško razdoblje, ali postoje i dobre stvari koje radimo. Zadovoljan sam kako smo pristupili utakmici, ali što nam to znači kad smo izgubili na domaćem terenu. Pred nama je reprezentativna stanka, a u tom ćemo periodu sigurno popraviti neke nedostatke", rekao je Prosinečki, čija je ekipa nakon novog poraza pala na predzadnje mjesto na tablici. Kayserispor u sedam odigranih kola ima samo pet osvojenih bodova - četiri poraza, dva remija i jednu pobjedu.

Minimalna pobjeda Bešiktaša

Bilićev Bešiktaš je s minimalnih 1:0 slavio na gostovanju kod Eksisehirspora. Jedini pogodak na utakmici postigao je Omer Sismanoglu u 70. minuti.

Pročitajte više