Novo slavlje u Dinamu: Vrsaljko protiv Rijeke upisao 100. nastup za Modre

Foto: Cropix

ŠIME VRSALJKO došao je do brojke od 100 nastupa za Dinamo. Vrsaljko je prije tri godine debitirao za Modre u utakmici protiv Croatia Sesveta, a do sada je osvojio tri naslova prvaka Hrvatske, dva Kupa, igrao jednom skupine Europske lige te dva puta skupine Lige prvaka. Za hrvatsku reprezentaciju upisao je četiri nastupa.

"Već sam deda u Dinamu", nasmijano će Vrsaljko. "Naravno da sam jako sretan i ponosan. Upisati sto nastupa za ovako veliki klub kao što je Dinamo je golema čast, nešto o čemu sam mogao samo maštati kada sam bio mlađi. Posebno sam sretan i ponosan što smo u ove tri godine i u tih mojih 100 nastupa ostvarili sjajne rezultate, osvojili brojne trofeje i dva puta doveli Ligu prvaka u Zagreb. Isto tako, zahvalio bih se svim trenerima koji su me trenirali i vjerovali u mene jer bez toga sigurno ne bih igrao na razini na kojoj sam danas. Na meni je dalje raditi i napredovati jer sam tek na početku karijere", rekao je Vrsaljko, koji s nestrpljenjem očekuje derbi protiv Hajduka.

"Tamo je uvijek dobra atmosfera, očekujem istu takvu utakmicu. Svaka utakmica je za sebe i ne možemo gledati kroz susret s Rijekom. Nadam se našoj pobjedi, ali morat ćemo igrati čak i bolje nego protiv Rijeke", poručio je Vrsaljko za Dinamovu službenu stranicu.

Javio se i Zoran Mamić s čestitkom.

"Tako mlad, a toliko kvalitetan i toliko nastupa - svaka mu čast. Pred njim je velika karijera, a koliko velika ovisi samo o njemu i njegovom radu", poručio je sportski direktor Dinama.

Pročitajte više