Obrvan uoči Metalurga: Vjerujem da ćemo proći među osam, a o Červaru ne bih govorio

ZAGREB CROATIA OSIGURANJE u nedjelju čeka prva utakmica osmine finala Lige prvaka. Momčad Ivice Obrvana putuje u Skopje na susret s Metalurgom kojeg vodi Lino Červar.

"Pred nama su dvije super važne utakmice i tenzije su povišene. To je regionalni derbi. Igramo protiv ekipe koja je dobro posložena, tehnički vrlo zahtjevna za nas. Svugdje nas guraju u ulogu favorita, ali to u stvarnosti nije tako. Trebat ćemo biti maksimalno dobri i odlučni da se za malo prođe naprijed. Vjerujemo da imamo kapacitet za to i da ćemo biti među osam Lige prvaka", rekao je Obrvan.

Obrvan nije htio puno pričati o Červaru. "Rezultatski vrlo uspješan trener, ali ja ne bih u ovom trenutku o njemu uopće govorio."

Trenera Zagreba veseli povratak Marka Kopljara. "Svi igrači su zdravi. Neki nisu u optimalnom stanju, ali su raspoloživi za utakmicu."

Kapetan Zlatko Horvat kaže da je obrana najjači dio Metalurga.

"Nakon pet mjeseci u Ligi prvaka je najbitniji dio u sezoni. Napravili smo odličan posao u skupini i osvojili drugo mjesto. Dobili smo protivnika po mjeri i bit će sigurno teška utakmica. Tvrdi su sa Stanićem na golu, imaju dobru obranu. Nisu u tranziciji brzi, idu na spore napade i željet će nas uspavati. Nadam se da to neće uspjeti i da ćemo im zabiti lake golove."

Dodajmo i da je Zagreb predstavio novog direktora kluba. Pokojnog Bartola Kaleba zamijenit će Josip Guberina.

Pročitajte više