Ødegaard u problemima u Madridu: Suigračima se ne sviđa njegov zvjezdani status

Screenshot (Dagbladet)

ZA MARTINA ODEGAARDA posljednjih mjeseci borili su se najveći klubovi svijeta, a u borbi za norveško čudo od djeteta pobijedio je Real, koji je 16-godišnjeg nogometaša doveo u siječnju.
 
Norveško čudo pod strogim nadzorom Reala
 
Dva mjeseca nakon spektakularnog predstavljanja u Madridu, stigle su prve kritike na račun jednog od najvećih svjetskih talenata, koji igra u Castilli, Realovoj B momčadi.
 
"Zasad se pokazuje da je Odegaard Castilli donio više štete nego koristi. Otkako je debitirao Castilla je pobijedila samo jednu utakmicu uz dva remija. U posljednje četiri utakmice Odegaard i društvo znaju samo za poraze", piše madridski AS i dodaje kako je Castilla s Odegaardom u momčadi pala s prvog na sedmo mjesto ljestvice treće španjolske lige, četiri boda udaljena od pozicije koja vodi u doigravanje.
 

 
"Narušio je atmosferu u svlačionici"
 
"Suigračima se ne sviđa njegov zvjezdani status. Sa 16 godina ima plaću od milijun i 200 tisuća eura godišnje, a četiri puta tjedno trenira s prvom momčadi. Naravno da je dolazak takvog igrača promijenio atmosferu u svlačionici, a o tome svjedoče i ljutite izjave kapetana momčadi", piše madridski list uz zaključak da je Odegaard sa sobom donio previše priče, a premalo nogometa.
 
Odegaard se u Španjolskoj priprema za utakmicu reprezentacije protiv Hrvatske, koja će se odigrati u subotu na Maksimiru. Još uvijek se ne zna hoće li najmlađi debitant u povijesti europskih kvalifikacija dobiti priliku zaigrati protiv svog suigrača iz Reala Luke Modrića...
 

Pročitajte više