Oden operirao koljena po peti put u pet godina!

KOŠARKAŠ NBA momčadi Portland Trail Blazers, Greg Oden, podvrgnut je još jednoj artroskopskoj operaciji koljena zbog kojih je u četiri sezone odigrao svega 82 utakmice za klub.

Bit će to peta operacija jednog od dva problematična koljena u posljednjih pet godina za prvog picka drafta 2007. godine. Prije manje od mjesec dana Oden je imao identičnu operaciju samo na drugom koljenu.

Oden je u razočaravajućoj, zbog ozljeda, karijeri odigrao svega 82 utakmice za Portland u kojima je u prosjeku bilježio 9.4 koša i 7.3 skoka.

Ginobili se ponovno ozlijedio, povratak za dva tjedna

Argentinski košarkaš Manu Ginobili propustit će iduća dva tjedna utakmica nakon što su mu liječnici dijagnosticirali istegnuće lijevog trbušnog zida.

Ginobili se ozlijedio u drugom poluvremenu NBA utakmice u Los Angelesu protiv Clippersa (subota) koju je njegov San Antonio dobio 103-100 nakon produžetka i tako stigao do 10. pobjede u nizu. Argentinac je igrao tek četvrtu utakmicu od povratka na parket nakon što je propustio 22 zbog loma lijeve ruke.

Osim njega, Spursi su ostali i bez centra Tiaga Splittera, također na dva tjedna, koji je u istoj utakmici ozlijedio list desne noge.

Pročitajte više