Otkrivamo zašto zaista Poturak završava karijeru!

Foto: Fightsite

DŽEVAD POTURAK definitivno već godinama nosi titulu najboljeg bosansko-hercegovačkog kick boksača, a već je iznimno dugo vremena i blizu svjetskog vrha, što potvrđuju imena protivnika s kojima se borio tijekom karijere.

U ponedjeljak navečer svojom objavom na Facebook profilu kako će u rujnu u Sarajevu na FFC-u 7 odraditi svoju posljednju borbu karijere iznenadio je i rastužio mnoge, ali u pozadini se kriju zdravstveni razlozi koji mu nisu dali previše izbora.

"Od siječnja prošle godina imam problema sa zaliskom na srcu. S time imam problema još od rođenja, ali sad postaje sve izraženije. Srce mi zbog toga ne izbacuje 100% krvi kroz tijekom, već mi se 70 % vraća ponovno u srce i zalisak će se morati zamijeniti uskoro. Zbog toga dolazi do pada moje snage i kondicije."

"Otkrio sam to jer ne želim da moji fanovi misle kako ne treniram i zbog toga ostajem bez kondicije u borbama, treniram možda čak i previše, ali Božja volja je bila da se do sada borim. Ja sam za svoju Bosnu i Hercegovinu odradio dovoljno, sve vas mnogo volim i poštujem", rekao je Dževad.

Tijekom svoje bogate karijere je do sada odradio 74 borbe, a u njih 50 je slavio.

Pročitajte više