Ovaj čovjek je ključ Unitedovog vraćanja Ronalda!

Foto: Guliver Image/Getty Images

MANCHESTER UNITEDU je posljednja nada da mogu vratiti Cristiana Ronalda, to da za Real potpiše Gareth Bale i na Old Traffordu svim srcem navijaju da Perez ponudi Levyju rekordnih 85 milijuna funti.

To bi širom otvorilo vrata drugom Ronaldovom transferu u United, kojem se on čini puno bliži, sada kada je izjavio kako je laž da je dogovorio produljenje ugovora s Realom.

Takav, najnoviji rasplet događaja, pokazuje kako bi ono što je Perez najavio - svjetski rekordna ponuda Spursima za Balea, značila da će fantastični Velšanin zamijeniti Ronalda, a ne pomoći mu u Realu.

Interes PSG-a i navodnih 100 milijuna eura, koliko je Monaco spreman ponudiit za Ronalda, ne uznemiravaju previše United, u kojem su uvjereni da je Manchester jedini klub koji bi Ronaldo odabrao u slučaju napuštanja Reala.

Perezu su spremni ponuditi 65 milijuna funti i Nanija ili Javiera Hernandeza, a predsjedniku Reala taj novac dobro bi došao da po peti put sruši rekord visine transfera. Nakon Figa, Zidanea, Kake i Ronalda, novi rekorder bio bi Bale.

"Za takve igrače i ulaganja koja jamče prihode, dao bih sve u životu. Ali ne želim puno pričati o Baleu, jer igra u prijateljskom klubu, koji ne želimo živcirati." Da, svakako.
 

Pročitajte više