Ovako će izgledati nova Barcelona: Tata odlazi, Klopp dolazi s Reusom?!

Screenshot (Sport)

BARCELONA će sljedeće sezone imati novog trenera, ekskluzivno saznaje katalonski Sport.

"Gerardo Martino je potpisao ugovor na dvije sezone, no drugu neće dočekati. To je odluka kluba, a sve ukazuje da će ugovor biti sporazumno raskinut", pišu Katalonci.

Novi trener bi trebao biti ili Jurgen Klopp, koji je od Borussije Dortmund napravio jednu od najmoćnijih momčadi na svijetu ili Diego Simeone koji s Atleticom lovi naslov španjolskog i europskog prvaka.

"Najnoviji Kloppovi rezultati daju prednost Nijemcu ispred Simeonea. Klopp je trener koji će pritisnuti igrače. Konačnu odluku će, pak, donijeti predsjednik Josep Maria Bartomeu."

Iako je Barcelona pod suspenzijom FIFA-e i ne može dovoditi igrače, Katalonci maštaju o pojačanjima...

"Klopp bi mogao povesti Reusa sa sobom, a za njega treba platiti Borussiji oko 35 milijuna eura. Taj novac bi se osigurao prodajom Alexisa Sancheza. Novi vratar je već dogovoreni Ter Stegen, a ostaje još pozicija štopera na koju Barcelona planira dovesti Thiaga Silvu koji je navodno nezadovoljan u PSG-u. Druga i realnija opcija za štopera je David Luiz iz Chelseaja", piše Sport.

Podsjetimo, Tatina Barcelona je već ispala iz Lige prvaka, a u Primeri pet kola prije kraja ima četiri boda manje od vodećeg Atletica.

Pročitajte više