Ovako će se Porto suprotstaviti Dinamu



PREMA pisanju portugalskih medija postoje dvije formacijske varijante s kojom će se Porto suprotstaviti Dinamu na Maksimiru.

U prvoj varijanti portugalska momčad trebala bi zaigrati u nešto zatvorenijoj formaciji, nekakvih 4-3-2-1. Na golu bi trebao biti Helton, stoperski dvojac Otamendi Maicon, lijevo Sandro, a desno Danilo.

U sredini terena trebali bi zaigrati Defour kao zadnji vezni te Lucho Gonzales i Joao Mourinho. Na krilima Atsu i Rodriguez, a u vršku napada kolumbijsko pojačanje Jackson Martinez.

U drugom slučaju, spominje se kako će trener Vitor Periera pokušati napasti Dinamo s dva napadača u sustavu 4-4-2 s rombom u sredini. Obrana bi ostala ista, u sredini bi zaigrali Defour, Lucho i Moutinho.

Mjesto polušpice okupirala bi najveća zvijezda momčad, mladi James Rodriguez, dok bi napadački dvojac predstavljao dvojac Martinez  - Varela.

Prema Transfermarktu, prva jedanaestorica Porta vrijede preko 100 milijuna eura. Najvrjedniji eksponati svakako su 26-godišnji Joao Moutinho koji vrijedi 26 te James Rodriguez koji vrijedi 18 milijuna eura.

> Čačić: Otvaranje s Realom prošle sezone sve je prevarilo, neće nam se to ponoviti

> Premijera u europskim natjecanjima: Dvoboj Dinamo - Porto sudi novajlija Daniele Orsato

> Portova legenda prisjeća se gola na Maksimiru : "Dinamo je tada bio važno ime, danas je drugačije"

> Sletjela momčad Porta: Igrači oduševljeni vremenskim uvjetima

Pročitajte više