Overeem priznao: Big Foot me brutalno nokautirao jer sam ga podcijenio!

Foto: Screenshot

JEDAN od najpopularnijih boraca današnjice, a definitivno čovjek oko kojeg se u MMA svijetu diže najviše prašine, Alistair Overeem, se vraća u kavez. 19. kolovoza na UFC-ovoj priredbi koju predvode Sonnen i Rua, Nizozemca čeka sjajni Amerikanac Travis Browne.

U posljednjem intervjuu za FOX Sports, Overeema smo vidjeli u neobično iskrenom izdanju. The Reem je priznao da ga je "Big Foot" Silva brutalno nokautirao, ali i da je podcijenio Brazilca što je djelomično razlog poraza.

"Antonio Silva me brutalno nokautirao. To se ono što se dogodilo. Smatram da sam ga djelomično i podcijenio", izjavio je Overeem koji danas "Big Foota" sigurno više poštuje nego ranije.

"Radi se o opasnom borcu, on ima teške kosti i vrlo je težak. Platio sam skupu školu, no naučio sam svoju lekciju. Bilo je dovoljno vremena za razmišljanje o svemu krivom što sam napravio. Četiri mjeseca sam u kampu i osjećam se dobro. Osjećam se odlično i zaista se veselim nastupu", poručuje Overeem.

Nizozemac se osvrnuo i na Travisa Brownea, borca koji mu može dodatno zagorčati život...

"Ja sam prvenstveno udarač i sigurno je da ću tražiti stand up borbu. No, ja sam potkovan i na podu, u hrvanju i vjerujem da sam kompletan borac. Kada govorimo o iskustvu i tu sam definitivno u prednosti jer sam imao puno više nastupa od njega. Travis je agresivan borac, ali vjerujem da će moje iskustvo presuditi", zaključio je Overeem.

Od kada je kao velika zvijezda i vjerojatni budući izazivač stigao u UFC, Overeem je ubilježio pobjedu protiv Lesnara i težak nokaut od Big Foot Silve. To sigurno nije nešto što zadovoljava apetite ovog sjajnog borca.

Pročitajte više