Pamić: Nabijem na kurac sve koji su znali rezultat, sad će biti "iz iksa u iks"

Foto: Screenshot
Video: Regional Express

ISTRA 1961 i Osijek otvorili su 33. kolo HNL-a remijem bez pogodaka u Puli, a nakon susreta Igor Pamić se u obraćanju novinarima posebno pozabavio svima onima koju su najavljivali pobjedu Osijeka.

"Dečkima na kraju ipak čestitam, jer da smo zabili ne znam dali bi bilo zasluženo, ovako ja sam sretan da imamo bod. Sad će valjda biti iz 'iksa u iks', nabijem ih na kurac, sve, cijelu Hrvatsku, jer sad će biti 100 posti iz 'iksa u iks'", na kraju izlaganja poručio je Pamić.
 
Prije toga uslijedila je analiza susreta: "Znao sam da će biti teška utakmica, ali na kraju sam zadovoljan bodom, moram priznati da sam pred sam kraj strahovao za rezultat."
 
"Kako smo odigrali prvo poluvrijeme sam nas je drag Bog spasio i mali Brkić, to je bilo ispod svih nivoa ljudi moji", riječi su kojima je jasno otkrio što ga nije zadovoljilo, uz dodatak: "Još jednom se ispostavilo da su svi brži od nas i čim malo raširimo linije više ne možemo kontrolirati igru i sve pušta na sve strane, u drugom poluvremenu nešto manje, bili smo bolji otraga i solidni prema naprijed."
 
Bio je to Istri 1961 11. uzastopni susret bez pobjede, no ovakvim istupom Pamić je jasno poručio što misli svima onima koji su proteklih dana spominjali vjerojatni poraz njegove momčadi.
 

Pročitajte više