Pandev stišava euforiju: "Ne smijemo napasti Hrvate pod svaku cijenu!"

GORAN PANDEV opet će biti najopasniji igrač Makedonije kada u petak u Skopju gostuje Hrvatska u 3. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Napadač Napolija vratio se u domovinu nakon sjajnog tjedna u Italiji gdje je zatresao mrežu u pobjedi protiv Udinesea. Dobra forma daje mu razloga za optimizam pred nove izazove s reprezentacijom.

"Istina je, jako smo motivirani, ali moramo ostati mirni. Ne smijemo dopustiti da očekivanja navijača utječu na nas. Moramo biti oprezni i strpljivi, ne smijemo napasti Hrvate pod svaku cijenu", rekao je Pandev makedonskim novinarima.

Greda koju je zatresao na Maksimiru i dalje mu ne izlazi iz glave. Jelavić je bio precizniji i Hrvatska je odnijela pobjedu 1:0.

"Hrvatska ima snažnu i iskusnu ekipu, lako nas mogu pritisnuti. Znam da smo imali problema s realizacijom, ali svaka utakmica je drugačija. Vjerujem da možemo i moramo iskoristiti svaku priliku za pogodak. Sigurno nećemo imati deset stopostotnih prilika, imat ćemo ih dvije-tri, ali trebamo ih iskoristiti", dodao je makedonski kapetan.

Pune tribine stadiona Filip II bit će 12. igrač ekipe Čede Janevskog, ali Makedonci se ne zanose euforijom nakon dvije dobre predstave.

"Hrvatska je favorit, bez sumnje. Pokazali smo da se možemo nositi s njima u Zagrebu, sada očekujemo da ćemo igrati još bolje uz podršku navijača. Možemo iznenaditi", zaključio je Pandev

Pročitajte više