Petrolul mu utjerao strah u kosti: Mamić za milijun i pol eura dovodi "showmana" iz Steaue

Foto: Index

NAKON što je već doveo Paula Machada, Franka Andrijaševića, Goncala, Wilsona Eduarda, Ivana Borasa, Leonarda Sigalija, Ognjena Vukojevića, Eduarda, Angela Henriqueza, Marka Pjacu, Zdravko Mamić sprema novo pojačanje uoči dvoboja play-offa Europa lige protiv rumunjskog Petrolula.

Radi se od 28-godišnjem lijevom braniču bukureštanske Steaue Iasminu Latovleviciju, kojeg je gazda Dinama već u dva navrata pokušao dovesti. Oba puta strane se nisu mogle dogovoriti oko odštetnog zahtjeva, međutim čini se kako je Mamić ovaj put odlučio ne cjenkati se.

Prema pisanju rumunjskih medija, izvršni dopredsjednik Modrih ponudio je milijun i pol eura, što je cifra koja zadovoljava čelnike Steaue. Latovlevici je u karijeri igrao za Timisoar, Gloriu Bistritu, dok je od 2010. član Steaue. Do sada je upisao 101 ligaških nastup i tridesetak europskih.

Od 2011. godine Latovlevici je i član rumunjske reprezentacije. Do sada je upisao osam nastupa. Prema popularnoj stranici Transfermarkt Rumunj vrijedi nešto više od dva milijuna eura. Sljedeće ljeto istječe mu ugovor s bukureštanskom momčadi.

Pročitajte više