Pienaar: Što će biti s Tottenhamom ako Modrić ode?

DONEDAVNI igrač Tottenhama Steven Pienaar, smatra da bi se Luka Modrić na ljeto ponovno mogao naći na kušnji.

Modrić je, podsjetimo, prošlo ljeto želio napustiti White Hart Lane i preći u Chelsea, ali čelnici "spursa" ga nisu željeli pustiti. Engleski mediji već sada najavljuju da bi se za nekoliko mjeseci ponovno mogao naći na meti Chelseaja, ali i Manchester Uniteda, a Pienaar smatra da će to biti teška situacija za obje strane.

"Luka je glavni igrač "spursa" i ukoliko ode, teško je reći što će se dogoditi s klubom. Modrić je iznimno važan za momčad. Tottenham će ga htjeti zadržati, ali nije lako kada igrač poput njega želi otići. Kao igrač, znam da u životu dobijete samo nekoliko prilika za napredak, tako da razumijem obje strane", izjavio je za Mirror Pienaar koji je ove zime otišao na posudbu u Everton iz kojeg je prije godinu dana i došao na White Hart Lane.

"Luki je bilo teško na početku sezone jer je razmišljao o svojoj budućnosti. Ali, on je veliki profesionalac i nakon što mu je pobjegla prilika za napuštanje "spursa", dao je sve što je mogao za momčad. On je takav čovjek i zato ga suigrači toliko vole. Ali, iz vlastitog iskustva znam da je teško koncentrirati se ako ti klub blokira dobru priliku za odlazak", dodao je Pienaar.

Pročitajte više