Pinto u Dinamo došao po titule: "Nisam mogao vjerovati da Halilović ima samo 16 godina"

Screenshot (GNKDinamo)

IVO PINTO, novi igrač Jurčićevog "atomskog Dinama", dao je svoj prvi intervju za službenu stranicu Modrih.

"Dinamo je veliki klub, igra Ligu prvaka, odlično prodaje igrače u najbolje momčadi Europe, a i Tonel je igrao ovdje i bio jako zadovoljan. Vidio sam stadion, prostorije kluba, ljudi su me jako lijepo prihvatili, sviđa mi se način na koji je Zdravko Mamić pričao sa mnom i njegov plan za Dinamo. Kažem, jako sam sretan što sam ovdje", rekao je Pinto i otkrio koje Dinamove nogometaše zna odranije.

"El Soudanija koji je igrao u Portugalu (smijeh, nap.a.) Teško mi je reći imena, ali zapamtio sam plavokosog ljevaka, mladog dečka (Halilovića, nap.a.) koji je igrao za reprezentaciju protiv Portugala. Kada je ušao u sredinu i puknuo malo pored gola, a komentator rekao da ima 16 godina jednostavno nisam mogao vjerovati. Pomislio sam: ma nemoguće da se tako brzo kreće i igra za reprezentaciju sa 16 godina? Znam i Vrsaljka koji igra moju poziciju."

Otkrio je Pinto i da navija za Real Madrid, te da mu je najdraži nogometaš sunarodnjak Cristiano Ronaldo. U Dinamo je došao po titulu.

"U Dinamu očekujem biti prvak Hrvatske, igrati Ligu prvaka... Želim titule. U karijeri još nemam nijednu titulu i znam da sam došao na pravo mjesto to promijeniti."

Pročitajte više