Pippov Milan u Dubaiju pregazio prvake Europe

Foto: Getty Images/Guliver Image

U DUBAIJU na The Seves stadionu sudarili su se istinski nogometni giganti Real Madrid i Milan, a Talijani su sa 4:2 razbili europskog prvaka.

Bio je to sudar i velikih nogometnih imena na klupama. Carlo Ancelotti Milan je vodio do europskih i domaćih trofeja od 2001. do 2009. godine, u isto vrijeme dok je napad "rossonerra" predvodio ubojiti Pippo Inzaghi, današnji trener Milanove prve momčadi.

Obje momčadi počele su u izmiješanom sastavu s nekoliko zvijezda, ali i rezervi, no Milan je izgledao nešto ozbiljnije. U 24. minuti Menez je zabio gol za vodstvo Milana, a u 31. El Shaarawy je povisio na 2:0.  U 35. minuti Cristiano Ronaldo je smanjio zaostatak Španjolaca na 1:2.

Na otvaranju drugog dijela Ancelotti je uveo prvotimce, Casillasa, Benzemu, Balea, Jamesa, Pepea, Kroosa, a izveo Ronalda. Na drugoj strani Milan je nastavio sa Essienom Pazzinijem, Zaccardom, Polijem i Niangom.

U 48. su Talijani pobjegli na 1:3 golom El Shaarawyja, a u 73. Pazzini je zabio i četvrti gol za potop Reala. Tek je Benzema u 84. iz penala smanjio na konačnih 2:4.

Od 20 sati u Marakešu u Maroku prijateljsku utakmicu igraju PSG i Inter.
 


Real Madrid - Milan 2:4


Real Madrid: Keylor - Arbeloa, Varane, Nacho, Coentrao - Khedira, Illarra, Isco - Jesé, Cristiano, Chicharito

Milan: Abbiati - Bonera, Mexes, Zapata, Albertazzi - Montolivo, De Jong, Muntari - Bonaventura, Menez, El Shaarawy
 

Pročitajte više