Pjaca i Vida: Navijači, žao nam je

Foto: Hina

HRVATSKA je u Bakuu odigrala  0:0 protiv Azerbajdžana u sklopu sedmog kola kvalifikacija za EURO 2016. u Francuskoj te si je s obzirom na ostale rezultate u grupi opasno zakomplicirala donedavno sjajnu poziciju i čist put prema Francuskoj.
 
> Hrvatska nula u Bakuu! Prosinečki zaustavio Kovača
 
> Prosinečki ponosan: Zaustavili smo najbolje igrače u Europi
 
> Skupi glumci za jeftinu Kovačevu predstavu
 
> Pogledajte kako to vidi Niko Kovač: Bili smo odlični, samo nismo zabili
 
> Talijani preskočili Hrvatsku! Evo kako do Eura 2016
 
Hrvatska je dominirala od prve minute, imala je čak 68 posto posjeda lopte, 18 udaraca (4 u okvir) i pet kornera, no hrabri Azeri su izvukli bod i priredili jedno od najvećih iznenađenja dosadašnjeg dijela kvalifikacija.
 
Naravno da su igrači nakon ovog rezultata bili razočarani, a jedan od rijetkih raspoloženih igrača u momčadi bio je Marko Pjaca.
 
"Žao mi je zbog rezultata, stvorili smo dosta prilika iako su protivnici stajali jako čvrsto. Nismo zabili Idemo dalje, prema Norveškoj, gdje moramo pobijediti. Vratilo nam se što nismo zabili. Na poluvremenu je izbornik tražio da ubrzamo i igramo više preko boka. Probali smo, nije išlo. Moramo popravit dojmove u Norveškoj. Igrao sam što je izbornik od mene tražio, mogu korektno odigrati i centralnu špicu", rekao je Pjaca.
 
Domagoj Vida bio je posebno kritičan prema igri svoje momčadi:
 
''Teška utakmica na teškom terenu, ovo je kiks sve je bilo na nama ali borbeni Azerbajdžan uspio nam je otkinut bod. Glavu gore, idemo popraviti ovo. Otvorili smo se i zato je ostao prostor da nas napadnu pa je izgledalo klimavo. Ništa nam nije ulazilo. Dođe ovakva utakmica, ali glavu gore. Hvala navijačima, žao mi je što smo vas razočarali. Idemo se odmoriti i odigrati bolje u Oslu", rekao je Vida.
 
 

Standings provided by

Pročitajte više