Počelo ludilo: "Danas ćemo prodati sve ulaznice za Srbiju!"

Foto: Čitatelj; Cropix (Jure Mišković, Boris Kovačev, Goran Šebelić); Na prodajnim mjestima "Tiska" od ranog jutra pristižu tisuće navijača diljem Hrvatske. Pogledajte atmosferu u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Karlovcu, Sisku, Osijeku, Puli, Dubrovniku...

INTERES za kvalifikacijski dvoboj za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu je ogroman, a od ukupnog kapaciteta Maksimira (35 tisuća), u slobodnu prodaju pušteno je oko 24 tisuće karata.

Iz HNS-a su izvijestili kako je pristiglo čak 60 tisuća zahtjeva za karte. Od ranog jutra gužve su nastale na gotovo svim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Martinac: Sve će danas biti prodano!

"Vjerujem da će danas biti prodane sve karte za dvoboj Hrvatske i Srbije", otkrio je HNS-ov povjerenik za karte Nikša Martinac.

"Kada sam zadnji put gledao, prije oko pola sata, u Tisak Media centrima bilo je prodano oko 1.400 a preko interneta oko 2.000 karata", otkrio je.

Martinac tvrdi da server stranice za kupnju ulaznica nije pao već da prodaja ide otežano.

"Ne znam da je pao server, ja vidim da kupnje prolaze. Moguće je da je zagušenje pa ne mogu svi pristupiti, ali kupnja radi", pojasnio je Martinac.

Sudeći prema velikom interesu, danas bi mogle "planuti" sve karte puštene u slobodnu prodaju, a to je njih oko 24 tisuće po cijenama od 50 do 250 kuna.

"Nadam se da hoće, mislim, vidim prema interesu da hoće", zaključuje HNS-ov povjerenik.

Navijači bijesni: Od jutra u redovima, a pad sustava usporio prodaju

Navijači, koji su pohrilili po ulaznice prije svitanja, bijesni su zbog kaosa koji je nastao u trenutku puštanja karata u prodaju. Zbog preopterećenosti je pao cijeli sustav te je na pojedinim prodajnim mjestima u nekoliko sati prodano tek na desetke ulaznica.

Dodajmo kako je udruga navijača Uvijek vjerni dobila oko 3 i pol tisuće karata, ostalim navijačkim skupinama namijenjeno je oko tisuću i petsto, dok je dobar dio karata namijenjen sponzorima i prijateljima HNS-a.

Od ranog jutra stranicu HNS-a i portala za kupovinu ulaznica navijači opsjedaju tisućama zahtjeva te im je pristup otežan.

Pročitajte više