Pogledajte kakav je delirij izazvala Messijeva čarolija na Camp Nou

Foto: Screenshot, Vine

LIONEL MESSI s dva je pogotka torpedirao Guardiolin Bayern, a Barcelona je nakon pobjede od 3:0 došla na korak do finala Lige prvaka.

Messi je načeo njemačku momčad u 77. minuti prekrasnim pogotkom, ali njegov drugi gol na utakmici pamtiti će se još dugo vremena. Prvo je polomio sirotog Boatenga, koji je od nemoći pao na pod, a zatim je "bezobrazno" lobao Neuera za vodstvo 2:0.

Posao je na kraju dovršio Neymar u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

"Messi, Messi..."

Tribine Camp Noua pozdravile su svog heroja skandiranjem "Messi, Messi", a valja napomenuti kako je Argentinac s ova dva pogotka preskočio Cristiana Ronalda na ljestvici najboljih strijelaca Lige prvaka. Messi sada vodi sa 77 postignutih golova, dok je Ronaldo drugi sa 76 golova.

Ako je prvi gol Argentinca slomio Bavarce, drugi je ''slomio'' internet. Primivši sjajan pas Ivana Rakitića, Messi je postigao jedan od svojih najdojmljivijih golova, a pogledajte kako su u tom trenutku reagirale tribine Camp Noua.

Messi je na svom Facebook profilu s obožavateljima iz cijelog svijeta podijelio slavljeničku fotografiju uslikanu u svlačionici Cam Noua neposredno nakon utakmice. Naravno, igrači su proslavljali pobjedu nad velikim protivnikom, međutim Messi je ipak upozorio da priča još nije gotova te da će ih u Njemačkoj čekati teških 90 minuta na koje moraju biti spremni.

 

Pročitajte više