Pogledajte pretres hrvatskih navijača u Oslu, osmero uhićenih

Foto: Čitatelji Indexa, TV2, Hina

HRVATSKI NAVIJAČI su nam poslali fotografije iz Osla koje prikazuju pretres navijača. Osmero ih je uhićeno prventivno jer je na stadion zabranjeno unonositi hrvatska obilježja.  (Dresovi, zastave, šalovi, transparenti...)
 
>>> FOTOGRAFIJE, VIDEO MATERIJALE TE INFORMACIJE IZ OSLA možete nam slati na desk@index.hr. 
 
 
Navijači hrvatske reprezentacije kupuju ulaznice za tribine s domaćim navijačima jer ulaznice za gostujuće navijače uopće nisu u prodaji.
 
"Smanjili smo im šanse za dobivanje ulaznica. Ali znamo da dolaze i da će ih biti jako puno", izvijestili su iz Norveškog nogometnog saveza.
 
"Uveli smo zabranu za hrvatske dresove i zastave na stadionu. Na stadion mogu samo oni s ulaznicama za dio tribina s domaćim navijačima", rekli su Norvežani i zaključili:
 
"Što se nas tiče, svi navijači su dobrodošli na Ullevaal, ali ne želimo miješati navijače kako ne bismo imali neugodna iskustva. Zbog toga smo u odličnoj suradnji s policijom."
 
 
 
Navijači uhićeni jer su primijećeni
 
Norveški mediji javljaju kako je u centru Osla uhićeno osam hrvatskih navijača. 
 
"Primijetili smo skupinu hrvatskih navijača i čisto preventivno smo ih odveli s tog mjesta kako bismo izbjegli moguće neugodnosti", izvijestili su iz policije.
 
Podsjetimo i da su u Bakuu na utakmici protiv Azerbajdžana bile zabranjene hrvatske zastave. Skupina navijača je ipak na stadion unijela zastavu s porukom protiv HNS-a, ali im ju je vojska ubrzo oduzela.
 
 

Pročitajte više