Pogledajte šou Đokovića i Ibrahimovića u Parizu, Federer potučen

Foto: Getty images / Guliver image

NOVAK ĐOKOVIĆ prvi je finalist ATP Masters 1000 turnira u Parizu nakon što je svladao Rogera Federera s 4:6, 6:3 i 6:2. Bio je to jubilarni, 30. dvoboj Đokovića i Federera nakon kojeg Švicarac vodi s 16:14. Đoković je slavio u još jednom odličnom meču nakon preokreta, a priliku za uzvrat Federer će imati na završnom mastersu u Londonu na kojem je u istoj skupini s Đokovićem.

Bila je to sjajna predstava u Bercyju, a Đoković je imao vremena i za zabavu. Na sceni mu se pridružio Zlatan Ibrahimović, koji je pratio meč iz prvog reda sa suprugom i djecom. Zbog lakše ozljede dobio je slobodan vikend. Odigrao je nekoliko poena s Đokovićem i srdačno ga izgrlio. Pariški život itekako godi bosansko-švedskoj zvijezdi, primjetili su francuski kolege. 

U drugom polufinalu pariza sastaju se Španjolci Rafael Nadal i David Ferrer.

U Londonu je ždrijeb u međuvremenu svrstao Federera i Đokovića u istu, tešku skupinu Mastersa kojoj su još Argentinac Juan Martin Del Potro i Francuz Richard Gasquet.

U drugoj skupini turnira najbolje osmorice na svijetu su vodeći Rafael Nadal, David Ferrer, Čeh Tomas Berdych i Švicarac Stanislas Wawrinka. Masters u Londonu započinje 4.studenog.

 

 

Pročitajte više