Pogledajte zašto će sutra Gerrard i društvo svim srcem navijati za Crystal Palace protiv Chelseaja

Foto: ScreenshotYouTube

VJEROJATNO nikad nogometaši Liverpoola nisu navijali za Crystal Palace kao što će navijati sutra kad ovi budu igrali protiv Chelseaja.

Naime, u slučaju da Chelsea pobjedi i teoretski će osigurati novi naslov prvaka Engleske, što će značiti da će i službeno naslov prvaka proslaviti u sljedećem kolu kad im na Stamford Bridge dolazi Liverpool.
 
Kako je u Engleskoj tradicija gotovo sve, tako je običaj da uoči početka utakmice momčad mora dočekati prvaka aplauzom pri izlasku iz tunela. Ako momčad Josea Mourinha doista i svlada sutra Crystal Palace, ne treba ni sumnjati da Gerrardu i društvu neće biti nimalo ugodno glumiti počasnu stražu ljutom rivalu.
 
Ipak, trener ''Redsa'' Brendan Rodgers kaže da su njegovi igrači preveliki profesionalci i sportaši te da će se tradicija ispoštovati bez obzira tko će biti prvak:
 
''Naravno da ćemo poštovati tradiciju. Liverpool je klub koji se temelji na poštovanju i ponosu.''
 
 Posljednji put kad se dogodilo da jedan od engleskih divova mora odati počast prvaku bilo je to 2007., kad su igrači Chelsea morali odati počast Unitedu na Stamford Bridgeu.
 
Ako ništa, ako Chelsea doista i dobije sutra Palace, igrači Liverpoola se neće morati ''sramotiti'' na svom Anfieldu. Barem neka utjeha.
 

Pročitajte više