Pokrajac promoviran na "main card" UFC-a 161, Miočić "co-main" meč večeri!

Foto: Fightsite

IGOR POKRAJAC u Kanadi 16. lipnja prvi će put nastupiti kao dio main carda UFC-ove pay-per-view priredbe u Winnipegu. "The Duke" je  nastupio u main eventu Ultimate Fightera protiv Bonnara 2010., a za dva tjedna ga čeka domaći borac Ryan Jimmo koji je ubilježio 1-1 od svog dolaska u UFC.

"Ovo mi je prvi put da sam na main cardu još od meča s Bonnarom na Ultimate Fighteru. Nastup u glavnom dijelu priredbe donosi bolje uvjete kod sponzora, no već je prošao rok za prijavu sponzora tako da sam tu gdje jesam po tom pitanju. No, to mi je prilika da opravdam ukazano povjerenje što ću i učiniti. Trenutno sam u posljednjoj fazi priprema. U tijeku su zadnji sparinzi i specifični taktički treninzi. Radim s timom Bernarda Bana, to su borci koji nastupaju na FFC-u poput Emila Poljaka, tu su i moji treneri Zvonimir Boban, Bojan Mirković i Goran Sajko koji je zadužen za fizičku pripremu. Dobro smo tempirali formu i vrhunac ću doživjeti 15. lipnja u Kanadi. Sada slijedi faza oporavka, punjenja energijom i skidanje kilograma" prokomentirao je vijest Igor Pokrajac.

Meč Pokrajac vs. Jimmo promoviran je na main card nakon što je "Shogun" Rua otpao s priredbe. Bivši prvak u poluteškoj kategoriji trebao se boriti s Antonio Rogeriom Nogueirom. Nakon što je Lil Nog otpao zbog ozljede, Chael Sonnen se ponudio uskočiti, no "Gangster" ne može ući u Kanadu zbog osude u slučaju pranja novca.

Borba između Roya Nelsona i Stipe Miočića tako je postala co-main event priredbe koju predvode Rashad Evans i Dan Henderson.

Prijenos UFC-a 161 moći ćete pratiti uživo na Fight Channelu u noći sa suboote na nedjelju 16. lipnja.

Pročitajte više