Pokrajac razočaran: Atraktivniji sam od 40 posto boraca i trebao sam biti na main cardu!

HRVATSKA publika je s nestrpljenjem iščekivala kakav će nam UFC scenarij ponuditi nakon što je procurila informacija da zbog ozljede Vladimir Matyushenko neće moći nastupiti na UFC-u 152. Razlog je prilično jasan, svi smo se opravdano nadali da bi Igor Pokrajac i Vinny Magalhaes mogli završiti u glavnom dijelu večeri.

Takva očekivanja i želje imao je i brazilski borac koji je na svom Twitteru vrlo brzo reagirao porukom.

"Otpao je "The Janitor", zašto se sada ne pomakne moja borba na PPV? Magalhaes Vs Igor Pokrajac > Matt Hammil vs Roger Hollet", napisao je Brazilac na Twitteru.

Nažalost, kako sada stvari stoje, promjena ipak neće biti. Kanađanin Roger Hollet je gurnut u vatru protiv povratnika Hammila koji je ipak ostao među glavnim borbama. Ako uzmemo u obzir da Hammil nikada nije bio među najatraktivnijim borcima UFC-a (da ne kažemo dosadan), kao i da je prije povlačenja dva puta poražen zaredom (zbog toga se i privremeno povukao), a da je Hollet UFC debitant, onda je odluka američke promocije još više razočaravajuća. Nemojmo zaboraviti da Igor Pokrajac ima čak tri pobjede zaredom u nizu u kvalitetom izuzetno natrpanoj diviziji, a da je Magalhaes u UFC doveden kao potencijalno velika zvijezda i donedavni M-1 prvak.

Svi ovi argumenti nisu prepoznati i išlo se niz dlaku kanadskoj publici koja na čitavom eventu do tada zaista nije imala niti jednog svog borca na main cardu.

Za kratak komentar smo kontaktirali i samog Pokrajca koji je, očekivano, jako razočaran...

"Mislim da sam se trebao naći među glavnim borbama. Ipak imam tri pobjede zaredom, a smatram da sam u svim mečevima pružio vrlo atraktivne predstave. Ne želim nikoga potcjenjivati, no vjerujem da sam atraktivniji od 40 posto boraca koji su na 'main cardu'. Svaka čast Jonesu, Belfortu, dečkima koji se bore za naslov u pero diviziji, te Bispingu i Stanu. S njima se ne mogu mjeriti po polularnosti, ali sam siguran da sam atraktivniji od Swansona, Oliveire i Hamilla", zaključio je razočarani Pokrajac ispred kojeg je ispit karijere.

Za one koji ne znaju, nastup na "main cardu" borcima donosi i dodatnu zaradu od sponzora što zaista mnogo znači za imena kao što su Pokrajac i Magalhaes koja unatoč rezultatima i dalje nisu zaradili novac koji bi im osigurao da se potpuno mogu posvetiti isključivo borilačkom sportu.

Pročitajte više