Portugalci bijesni na Ronalda: Odbio autogram djevojčici jer je nosila Barcelonin dres

10-GODIŠNJA djevojčica ostala je u šoku nakon što joj je njezin najveći nogometni idol Cristiano Ronaldo odbio dati autogram. Zašto? Zato jer je nosila Barcelonin dres.

Naime, djevojčica je obukla taj dres za trening svog kluba, koji je bio otkazan zbog priprema portugalske reprezentacije za Euro. Kada već nije bilo treninga, djevojčica je pokušala iskoristiti priliku i dobiti autogram od zvijezde Real Madrida. No, kapetan portugalske reprezentacije ju je ignorirao.

Otac djevojčice nije mogao vjerovati što je Ronaldo napravio.

"Kada sam je došao pokupiti s treninga vidio sam da je tužna i nesretna. Pitao sam je što se dogodilo, a ona mi je rekla:

Cristiano mi nije htio dati potpis jer sam nosila dres Barcelone", rekao je otac Robert Filipe.

"Nisam znao što bih joj rekao. To je dres koji joj je njezina majka kupila kao dar kada je posjetila Barcelonu, simbol ljubavi i ništa drugo. Nisam znao kako bih mojoj nesretnoj kćerki objasnio razlog zbog kojeg joj je naš reprezentativac, za kojeg ona toliko navija, okrenuo leđa", zaključio je razočarani Filipe.

U Lisabonu mu navijači skandirali: "Messi, Messi"



Da Ronaldo, očigledno, ne podnosi portugalske navijače tvrdi i Sport.es, koji donosi priču o tome kako su navijači vrijeđali Ronalda nakon što se odbio slikati s njima na ulici.

"Nekoliko portugalskih reprezentativaca, među kojima je bio i Ronaldo, večerali su u jednom restoranu u Lisabonu. Ubrzo se proširila vijest gdje su reprezentativci, pa su navijači došli do restorana gdje su na ulici čekali igrače da se izađu slikati s njima te da ugrabe koji potpis. Coentrao i Meireles su prvi izašli nakon večere, dok je Ronaldo s tjelohraniteljima samo projurio kraj grupe. Naravno, navijači su bili razočarani, stoga su mu počeli skandirati Messi, Messi", piše Sport.es.

Pročitajte više