Predstavljen novi sportski mjesečnik ZG SPORT

Foto: PR

U PETAK je predstavljen novi mjesečnik ZG SPORT, a na promociju novog sportskog magazina stigli su brojni vrhunski sportaši.

"Veseli me da smo dobili novi mjesečnik koji će pratiti sve zagrebačke sportove, od velikih pa do onih malih. Dobra je vijest da je magazin besplatan za sve čitatelje kojima će tako zanimljive sportske informacije biti dostupne na dohvat ruke na svim sportskim događanjima", izjavio je najbolji vaterpolist svijeta Josip Pavić.

Predstavljanje ovog magazina podržali su i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, te mnogi vrhunski hrvatski sportaši poput najboljeg vaterpolista svijeta Josipa Pavića i njegovog suigrača Kristijana Milakovića, bivše skijašice Nike Fleiss, igrača RK Zagreb CO Lovre Šprema, Luke Stepančića i kapetana Zlatka Horvata, nogometaša Dinama Luisa Ibaneza, hokejaša Medveščaka Curtisa Frasera, Gala Korena i Saše Martinovića, veslačkog olimpijca Maria Vekića, tenisača Lovre Zovka, ali i osoba iz društvenog života poput glazbenica Marije Husar i Ive Ajduković, radijske DJ-ice Ivane Mišerić, glumaca mjuzikla Crna Kuća – Karle Tafre i Hrvoja Foretića, te sportskog kolumnista ZG SPORT-a Marija Anića Kremića.

ZG SPORT novi je magazin koji će na mjesečnoj bazi informirati o najzanimljivijim sportskim i lifestyle događanjima u Hrvatskoj. Pratit će hrvatske sportaše u inozemstvu te obrađivati top lifestyle teme koje na bilo koji način uključuju pojavljivanje sportaša. Magazin će biti dostupan svim posjetiteljima najvažnijih sportskih događanja u Zagrebu, posjetiteljima svih većih fitness centara te glavnih mjesta okupljanja kao što su shopping centri, vrhunski restorani ili srednje sportske škole te Kineziološki fakultet.

S obzirom na današnju tešku gospodarsku situaciju ZG SPORT je besplatan za sve čitatelje a ljubitelji sporta u njemu mogu pronaći informacije o svim sportovima u gradu Zagrebu.

Pročitajte više