Prijelazni rok: Szczesny u Romi, Bilić želi pojačanje iz Barce

Foto: Index

SVAKOG DANA do kraja prijelaznog roka na Indexu pratite vijesti s ljetne tržnice nogometaša.

 
Craig Gordon pojačao Celtic
 
Bivši vratar Sunderlenda, novi je član prvaka Škotske Celtica
 
Bilić želi dovesti Songa iz Barce
 
Slaven Bilić potvrdio je da West Ham želi za stalno dovesti Alexa Songa, trenutno igrača Barcelona. Kamerunac je prošlu sezone bio na posudbi na Upton Parku, no Bilić bi ga želio kupiti.
 
''U kontaktu smo, no to je sve što ću reći za medije. Ne tražimo puno igrača, već samo one koje će našu momčad učiniti boljom. Zadovoljan sam s momčadi, no prijelazni rok još traje i moguće je da će netko doći, ali i netko otići", rekao je Bilić.
 
Arsenal posudio Szczesnyja Romi
 
Poljski reprezentativni vratar Wojciech Szczesny (25) ovu će sezonu provesti na posudbi iz londonskog Arsenala u Romi, objavila su oba kluba u srijedu.
 
Szczesny je napustio Arsenal nakon što je ranije tijekom ljeta na Emirates stigao iskusni češki vratar Petr Čech, dugogodišnji član Chelseaja. 

"Došao sam pobjeđivati i osvajati trofeje s Romom i vjerujem da imamo dovoljno jaku momčad za to", rekao je Szczesny koji je u Arsenal stigao iz varšavske Legije 2006. kao 16-godišnjak.

Muller ne ide nikud

"O ponudi Manchester Uniteda za Thomasa Mullera nismo ni razmišljali. Igrači poput njega nemaju cijenu i navijači nemaju razloga za brigu jer mislim da Thomas nikad neće otići iz Bayerna", poručio je prvi čovjek njemačkog prvaka Karl-Heinz Rummenigge.

Sharbini ostaje na Kantridi

Anas Sharbini potpisao je novi trogodišnji ugovor s Rijekom! "Ovo je moj novi početak", poručio je dokapetan kluba s Kantride.

Diaby u Marseilleu

Marseille je predstavio Aboua Diabyja, kojeg je doveo kao slobodnog igrača nakon što mu je istekao ugovor s Arsenalom.

Begović spreman za borbu

Asmir Begović, koji je ovog ljeta zamijenio Stoke Chelseajem, poručio je da ne želi biti rezerva, te da je spreman na borbu s Thibautom Courtoisom za mjesto prvog vratara.

Mourinho našao zamjenu za Luisa

Chelsea prati Alexa Tellesa, defenzivca Galatasaraya. Upravo bi on mogao biti zamjena za Filipea Luisa, kojeg je Jose Mourinho vratio u Atletico Madrid.

Arsenal doveo 16-godišnjeg Nizozemca

Arsenal je iz Ajaxa doveo 16-godišnjeg Donyella Malena, kojeg nazivaju "novim Henryjem". Za juniorskog reprezentativca Nizozemske bili su zainteresirani i Barcelona i Manchester United.

Berbatov se vraća na Otok?

Aston Villa, koja je blizu dovođenja Adebayora, želi dovesti i Berbatova iz Monaca. Bugarski napadač je u Engleskoj već igrao za Tottenham, United i Fulham.

Benitezova "crna lista"

Rafa Benitez sastavio je listu nogometaša na koje ne računa sljedeće sezone. Uz nekoliko mladića koji će otići na posudbu, na listi su, tvrde španjolski mediji, i Fabio Coentrao, Asier Illarramendi i Lucas Silva.

Campbell na posudbi u Palermu?

Palermo želi dovesti Arsenalovog Joela Campbella na posudbu. Campbell je ranije bio na posudbama u Olympiakosu i Villarrealu.

United nudi 30 milijuna eura za Pedra

Manchester United spreman je platiti oko 30 milijuna eura za Barceloninog Pedra, 27-godišnjeg ofenzivca, javlja Marca.

Adebayor osmo pojačanje Aston Ville

Emmanuel Adebayor trebao bi danas proći liječnički pregled prije potpisa za Aston Villu. Ranije je klub iz Birminghama doveo Josea Angela Crespa, svoje već sedmo pojačanje u ovom prijelaznom roku.

Leicester dovodi zamjenu za Cambiassa

Leicester traži zamjenu za Estebana Cambiassa. "Esteban je fantastičan nogometaš i teško ga je zamijeniti, ali mi smo blizu dovođenja njegove zamjene", otkrio je menadžer Caludio Ranieri.

Napoli pojačao obranu

Napoli je iz Tottenhama doveo braniča Vlada Chirichesa. Englezi će za njega dobiti pet milijuna eura uz još dva milijuna bonusa.

 

Pročitajte više