Prljavi Harry otkriva: Begović mi je pobjegao iz kluba kada je vidio Pletikosu na treningu

Foto: Guliver Image/getty Images

ASMIR BEGOVIĆ blizu je odlaska iz Stokea s kojim ne želi produžiti ugovor. Jose Mourinho ga želi dovesti u Chelsea, ali bi tamo bio zamjena Thibautu Courtoisu.
 
"On je predobar vratar da bi bio broj dva i ne vjerujem da će otići na Stamford Bridge kako bi bio samo zamjena za Thibauta Courtoisa", smatra Harry Redknapp, koji je Begovića trenirao u Portsmouthu.
 
"Asmir je sjajan profesionalac i vratar za šest najboljih klubova Premierlige. Ako David De Gea ode u Real Madrid mislim da bi ga Manchester United trebao dovesti."
 
"Pletikosa je došao pozdraviti Modrića i Kranjčara, a Begović je mislio da ga želim dovesti"
 
Redknapp se prisjetio zgode kada je Begovića htio dovesti u Tottenham.
 
"Htio sam Begovića dovesti u Tottenham, ali kada se pojavio na trening igralištu Spursa ugledao je hrvatskog vratara Stipu Pletikosu. Stipe je tamo bio samo kako bi pozdravio svoje suigrače iz reprezentacije Luku Modrića i Niku Kranjčara, ali je Begović pomislio da ćemo dovesti i Pletikosu, te se bez riječi okrenuo i odjurio potpisati za Stoke", rekao je Redknapp i dodao:
 
"Zvali smo ga, govorili mu da je pogriješio i da je Pletikosa tamo samo da bi vidio svoje prijatelje, a ne da bi potpisao za nas, ali već je bilo prekasno. Na kraju je ispalo tako da smo zaista i doveli na posudbu Pletikosu kao rezervnog vratara."
 

Pročitajte više