Pročitajte reakcije boraca nakon sjajnih mečeva na zadarskom FFC-u 4!

Foto: Ivana Kaurloto / Fight Channel

FFC 4 ovog petka u Zadru je donio mnogo uzbuđenja svima koji su gledali mečeve, a neki od boraca odradili su ponajbolje nastupe u svojima karijerama, kao što je primjerice slučaj s Mladenom Brestovcem koji je odradio gotovo pa savršen meč protiv iskusnog Sergeija Lascenka.

Pročitajte kako su neki od boraca koji su nastupili u Višnjiku reagirali nakon odrađenih mečeva...

Mladen Brestovac: "Meč sam odlično odradio, provodio sam taktiku koju smo dogovorili prije i super je upalila. Iscrpio sam ga kickovima i koljenima u tijelo i time si osigurao pobjedu. Mislim da je cijeli turnir bio na vrhunskom nivou i da su mečevi svi bili kvalitetni i atraktivni, a posebice kick boks mečevi. Mene je najviše oduševio meč između Bajića i Zoraja."

Antun Račić: "FFC 4 je bio odličan, organizacija na svjetskom nivou i drago mi je da takvo nešto postoji u Hrvatskoj. Fightcard je bio sjajan. Zadovoljan sam sa svojom borbom, Želva je u meču bio teži od mene, ali to mi nije predstavljalo nikakav problem, dao sam sve od sebe ali i Želva je bio odličan i nije tapkao na Heel hook, a siguran sam da bi dosta boraca to poredalo, mislim da smo ja i Želva pružili publici zanimljivu borbu."

Igor Mihaljević: "Event na vrhunskoj razini, produkcija odlična, borbe su sve bile dobre, publika prava. Što se tiče mog meča, Ante je pokušao nametnuti svoj tempo i svoj način borbe što mu je i uspjelo u prvoj rundi u kojoj sam ja bio uspavan, ali u drugoj i trećoj rundi sam ga stisnuo, nametnuo svoj način borbe, slao ga tri puta na pod, ali je izdržao do kraja na čemu mu svaka čast. Ima veliko srce, dobar potencijal i ako tako nastavi čeka ga dobra karijera, nadam se da su svi zadovoljni borbom."

Vaso Bakočević: "Kao prvo želim da se zahvalim gospodinu Orsatu Zovku i cijeloj FFC ekipi na pozivu i fenomenalnoj organizaciji. Čast mi je da sam bio prvi Crnogorac koji je uzeo učešće na jednom ovakvom eventu. Izgubio sam od boljeg od sebe i nije mi žao, imao sam svoje prilike nisam ih iskoristio i to me koštalo. Ivica je prije svega odličan čovjek i super borac i svaka mu čast na svemu. Nadam se da smo napravili show za publiku i da su organizatori zadovoljni i uvijek ću se odazvati pozivu za sljedeći FFC event. Ja dižem glavu gore, ništa me neće zaustaviti, nastavljam s treninzima, već sljedeći meč imam za mjesec dana i tad idem po pobjedu.

Pročitajte više