Prosinečki ponosan: Zaustavili smo najbolje igrače u Europi

Foto: Hina

ROBERT PROSINEČKI uzeo je u Bakuu Hrvatskoj veliki bod nakon loše izvedbe Nike Kovača i njegovih igrača. Peti mu je to bod u tri utakmice na klupi Azerbajdžana. Otkako je preuzeo reprezentaciju nije poražen. Bod protiv Hrvatske veliki je poticaj za reprezentaciju s toliko slabijim imenima i tradicijom.

> Hrvatska nula u Bakuu! Prosinečki zaustavio Kovača

"Borbenošću smo zaslužili bod. Moramo biti zadovoljni, igrali smo protiv možda i najbolje ekipe u Europi kad pogledate imena. Mi smo igrali najbolji nogomet koji možemo, tako da sam zadovoljan", rekao je Prosinečki nakon utakmice.

Na pitanje kako je uspio disciplinirati ekipu, Robi odgovara:
 
"Radimo, ima talenta ovdje, ima puno dobrih igrača, dečki su dobili smaopouzdanje nakon dvije utakmice i dobrih rezultata. Dobri su bili, dali su sve od sebe i zaluženo smo uzeli bod. Ovo puno znači za budućnost azerbajdžanskog nogometa".

Nije želio kritizirati Hrvatsku. Vjeruje da će Kovač doći do Eura.

"Hrvatska je favorit i došla je pobijediti, ali mi smo bili dobri. Nadam se da će biti bolji u Norveškoj. Bez daljnjeg idu na Euro, a nama je ovaj bod bitan za daljnji rad", zaključio je Prosinečki.
 

"Prisutne su sigurno emocije poslije ove utakmice, ovo je ipak moj posao i sada se one miješaju, ali kada prespavam bit će još bolje. Velika je stvar što smo pokazali ovakav napredak i presretan sam", završio je Prosinečki.

Pročitajte više