Prvijenac Ante Vukušića u dresu Pescare!

Foto: Screenshot

U SUSRETU 16. kola talijanske Serie A Pescara je na domaćem terenu s 2:0 svladala Genovu, a svoj prvi pogodak za tu talijansku momčad zabio je Ante Vukušić, koji je ljetos stigao iz splitskog Hajduka.

Pescara je povela u 58. minuti golom Abbruscata, dok je povremeni hrvatski reprezentativac u 73. minuti svoji prvim golom stavio točku na i važne pobjede za Pescaru.

S ova tri boda Pescara se popela na 18. mjesto ljestvice. U 16 susreta ostvarila je skor od četiri pobjeda, dva remija i deset poraza. Genoa je pretposljednja s 12 bodova, a Siena posljednja s 11.

Od ostalih utakmica izdvojimo pobjedu Juventusa na gostovanju kod Palerma. Jedini pogodak na susretu djelo je Lichtsteinera. Inače, Juventus je na Siciliji prvi put nakon odrađena 122 dana suspenzije vodio prvi trener Antonio Conte.

Nadalje, Milan je upisao treću pobjedu u nizu te se popeo na sedmo mjesto ljestvice. Svladali su u Torinu Palermo s 4:2. Nakon što su domaći poveli, Robinho, Nocerino, Pazzini i El Shaarawy sasvim su preokrenuli susret.

Pročitajte više